Tehnički Fakultet u Rijeci, REA Kvarner d.o.o. , Grad Rijeka i HSSE Vas pozivaju na:

 

Riječki energetski tjedan 26.-29. svibnja 2014.

 

Grad Rijeka i Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci organiziraju Riječki energetski tjedan u suradnji sa županijskom energetskom agencijom REA-Kvarner, Hrvatskim savezom za sunčevu energiju, Hrvatskom komorom inženjera strojarstva, Energo d.o.o.,  Udrugom CEZAR.

Od 26. do 29. svibnja 2014. održat će se brojne manifestacije, predavanja, seminari i radionice na temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Tehnički fakultet Rijeka i Zavod za termodinamiku i energetiku bave se energetskim pitanjima dugi niz godina i ove godine nastavljaju s uspješnim europskim projektom European Energy Week 2014. kako bi ukazali na učinkovitije korištenje energije u Primorsko-Goranskoj županiji i podigli svijest o korištenju obnovljivih izvora energije.

 

Program događanja Riječkog energetskog tjedna 2014 je moguće preuzeti ovdje.

Također, tokom Energetskog tjedna 2014, dana 29. 05. 2014. održati će se stručni skup pod naslovom Primjena obnovljivih izvora energije na Tehničkom fakultetu, Sveučilišta u Rijeci, gdje će se kroz predavanja predstaviti najnovija dostignuća iz područja obnovljivih izvora energije s naglaskom na sunčevu i
energiju vjetra. Program stručnog skupa, kao i prijavni list možete preuzeti ovdje.

 

Mod. gpEasy-Theme simplicity 1.5 by syndicatefx